Наречена українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про те, як розвивалися відносини з артистом. Зараз вона працює його концертним директором, але за визнанням 25-річної дівчини, майбутній наречений не відразу в неї повірив і не поспішав допомагати з роботою.

Відповідною публікацією Репяхова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Відразу як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича. І моє життя стає більш дорослим, свідомим і спокійним. ⠀

Віктор Франкович не відразу повірив у мене, і не поспішав мені допомагати. Хоча я на той момент мала потребу в роботі і чекала від нього допомоги))

(Вже коли я подорослішала, я зрозуміла, що ні від кого допомоги чекати не треба. Це головна помилка жертви - думати, що тобі все повинні.)", - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За визнанням супутниці Палика, саме відмова допомагати їй допоміг в її особистому розвитку. Незабаром Катерина познайомилася з відомим психологом і телеведучим Дмитром Карпачовим, який і допоміг їй стати тим, ким вона є зараз.

"Я дуже вдячна ВП за те, що не поспішав мені допомагати, адже тоді б я не зустріла Діму, а не зустрівши Діму, я б не була зараз тим, хто я є", - стверджує Репяхова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віктор Павлик вирішив заробити на коронавирусе з допомогою молодої нареченої.

Як повідомляв портал "Знай.иа" Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханої: "Знала, на що йде".

Також Знай.иа" писав, що Сина Віктора Павліка рятували всією Україною: Вакарчук, Притула, Ротару та інші підставили плече художник.