Один із найбільш публічних хореографів України, Влад Яма, поділився зі своїми підписниками спокусливою фотографією своєї дружини.

Відповідну світлину він виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Окрім того, танцюрист розповів про неї три факти: “Мало того, що вона красива, так ще мудра і готує неймовірно!”

Влад Яма не приховує свого сімейного щастя: він часто відвідує різні публічні заходи з Ліліаною, доволі активно пускає репортерів у сімейне життя і часто присвячує пости про любов до дружини на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Пара виховує сина.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Підписники доволі активно долучилися коментувати пост зірки танцювальних і розважальних телешоу: “Ідеальна”, “Богиня краси”, “Ноги метра 3”. У свою чергу дружина Ями на своїй сторінці написала пост-відповідь. Жінка прикріпила декілька романтичних фотографій пари і написала пост-роздуми про любов, шлюб і стосунки: “Родина - це де тепло і затишно.❤️ Де тебе зрозуміють, допоможуть і завжди підтримають. Головне - розгледіти правильного партнера по життю і не поспішати в цій справі, як на мене”.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Влад Яма насмішив мережу своїм пухнастиком: лисий не скрізь.

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма на карантині "відростив" розкішну шевелюру, як виглядає танцюрист з волоссям.

Також Знай.ua писав, що Влад Яма з дружиною вперше показали обличчя 5-річного сина: "Подарунок долі".