Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне фото, позуючи на балконі в розкішній вечірній сукні чорного кольору з глибоким декольте і засвітивши груди.

Читайте Знай у Google News!

Так, артистка зізналася, що такі вбрання під час самоізоляції через коронавірус COVID-19 могла носити лише в домашніх умовах, проте тепер готова виходити з "карантинного" режиму і радувати оточуючих.

Навіть на карантині жінка завжди повинна бути красунею! Правда плаття вдавалося вигулювати хіба що на балконі. Ну що, всі готові потихеньку виходити з режиму самоізоляції? поцікавилася Могилевська

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Мона Наталія)💙💙💙", "Я думала це підставна бейонсе😂", "Наталя, вам дуже личить плаття,а особливо така зачіска.Ви шикарна жінка і приклад для багатьох.", "Бомбезное фото!!!! На обкладинку журналу", "Ну шо сказати, шикарні, шикарні груди! Фотка супер!!", "Красуня😍", "Напевно від такої сукні непритомніли всі сусіди 🔥", "Сексі", "Акцент на сексі груди🔥🔥🔥❤️❤️❤️👍👍👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".