Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінках соцмереж. Нещодавно знаменитість розповіла про проблеми зі шпагатами.

Російська прима опублікувала новий пост в себе на Instagram.
На оприлюдненому фото Анастасія Волочкова позує на камеру в блакитному тренувальному боді і пуантах.

Вона розтягнулась у вертикальному шпагаті, задерши одну ногу вище голови. Балерина зазначила, що намагалась "дотягнутися до небес".

При цьому російська прима згадала молодість, коли лишень починала займатись балетом. За її словами, в ту пору в неї нога навіть на 90 градусів не піднімалась.

"Спроба дотягнутися до неба .. Але ж коли я прийшла поступати в балетну академію, у мене нога навіть на 90 градусів не піднімалася ні в яку сторону.🐣 І взагалі не було ніяких фізичних даних. Але було ідеальне статура і пропорції, поставлена ​​мета стати балериною і працьовитість і завзятість ", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Анастасія Волочкова, фото Instagram
Анастасія Волочкова, фото Instagram

Зате тепер скандальна прима демонструє свою розтяжку де тільки може, чим доводить до істерики не лише хейтерів, а й навіть своїх шанувальників.

Саме тому останнім часом Волочкова закриває під своїми постами можливість коментувати, оскільки отримує гори критики на свою адресу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова подалася в бодібілдери на пуантах

Як повідомляв портал Знай.ua,Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.

Також Знай.ua писав, Анастасія Волочкова похвалилася подарунками з Криму.