Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка виставила кумедний кадр, позуючи в ролі ляльки Барбі і "примірявши" коротеньку рожеву міні-сукню з допомогою фотошопу. Олена пожартувала, що є нестандартною версією легендарної іграшки через свої пишні форми.

НЕСТАНДАРТНІ СТАНДАРТИ❤️ ⠀ пожартувала Alyona Alyona

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати новий образ виконавиці: "Оце барбі🤩😅", "Вітання землячці!🙂 Ваша творчість - космос🔥🔥🔥", "Урааааа", "Шикарна барбі з простотою в душі👍😘", "Обожнюю Ваш позитив😍👍😊", "Так барбі то торгівельна марка. Навіть своєю. Наприклад альонка-альонка_найсправжня кукльонка❤️", "Я б хотіла собі таку барбі, але я вже доросла! 🔥🔥🔥🔥👍👍👍", "Альона, ваша історія нереально надихає. Те, що можна досягти успіху, не змінюючись під стандарти оточуючих - дуже круто)", "Краще оригіналу 😍".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше