Продюсер і чоловік Валерії Йосип Пригожин пише повідомлення з погрозами відомому російськиому музиканту, фронтмену "Ленінграда" і новоспеченому політику Сергію Шнурову.

Так, у повідомленні багато нецензурщини серед шквалу гніву і негативу.

"Ну ти мене серйозно розлютив. Довбо**бина. Я думав, ти розумніший. Не знав, що ти ху*сос. Ми скоро побачимось", - написав Пригожин.

Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя
Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Йосип Пригожин заявив, що зараз артисти вимушені "проїдати те, що вдалося свого часу назбирати". За його словами, в такій ситуації в даний час знаходяться і музиканти, і танцюристи, і актори, і артисти цирку. При цьому, вважає продюсер, стан справ поліпшиться не раніше, ніж через півроку. Він також додав, що, швидше за все, навіть після зняття всіх обмежень на проведення масових заходів глядачі не відразу почнуть купувати квитки на концерти.

У відповідь на слова музичного продюсера лідер групи "Ленінград"» Сергій Шнуров написав вірш, у якому закликав "людей божих" допомогти Пригожина "хто чим може на їжу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, у політику пре ворог Волочкової.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Шнурова пробило на одкровення через Зеленського з Путіним.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Росії Шнуров і зірка "Голосу" потрапили в гучний скандал, помацала на очах у тисяч глядачів.