Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня влаштувала уроки макіяжу під запальну музику, опублікувавши ролик у своїх Сторіс. На відео Ані фарбує губи яскраво-червоною помадою і затемнює винною, однак неозброєним оком видно, що красуня виходить за лінії, візуально збільшуючи губи і роблячи їх буквально в кілька разів більше.

Варто відзначити, що під деякими селфі і іншими постами Лорак нерідко сварять численні шанувальники у зловживанні уколами краси і просять зупинитися. Дійсно, у свій 41 рік зірка виглядає молодо, а якщо порівняти її знімки на початку кар'єри і зараз, можна помітити, що губи Ані дійсно збільшилися. Однак співачка також активно доглядає за шкірою та тілом, не пропускаючи заняття спортом, прийоми у косметолога і дотримуючись правильного харчування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще