Періс Хілтон - американська світська діва, співачка, фотомодель і дизайнер, колишня потенційна спадкоємиця сімейного бізнесу - найбільшої в світі мережі готелів "Hilton Hotels". Дівчина активний користувач Instagram, де часто балує шанувальників новими фото і відео. Також 39-річна тусовщиця є "матусею" для більш ніж 20 маленьких собачок породи чихуахуа і померанський шпітц. Варто зазначити, що дрібні пухнастики буквально купаються в золоті - у них навіть є свій міні-особняк, копія особняка самої Періс, з міні-басейном і міні-ліжком, а в самому будиночку така ж міні-меблі, аж до світильників і аксесуарів.

Проте, навіть за таку розкішну життя доводиться платити, в даному випадку своєї шерсткою. Так, Хілтон явно занудьгувала на карантині через коронавіруса COVID-19 і розфарбувала вихованців кольоровою крейдою в рожевий і блакитний кольори. Настільки це безпечно для тварин - невідомо, однак фолловери вже встигли засипати знаменитість негативними коментарями. Тепер артистка хутит, називаючи одного з песиків "Соніком".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що з 2005 року зірка розробила колекцію ювелірних виробів для собак, а також брендове одяг і навіть взуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.