Російська співачка і актриса Юлія Савічева розповіла, як вона проводить час на карантині, а також поділилася секретом ідеальної фігури.

"Мені пощастило, наша самоізоляція проходить у заміському будинку, в колі сім'ї. Кожен день є можливість вийти і прогулятися біля будинку, подихати свіжим повітрям і просто насолодитися гарною погодою. Я стала більше часу приділяти сім'ї, адже до карантину я постійно була на роботі: зйомки, гастролі або студія. А зараз цілими днями перебуваю вдома, поруч зі своєю донькою Анею", - сказала Юлія.

Також 33-річна співачка дала рекомендації, як не набрати зайві кілограми під час карантину.

"Для початку потрібно обов'язково стежити за харчуванням, кількістю і якістю їжі. Звичайно, іноді дуже хочеться побалувати себе чимось смачним і шкідливим – це можна дозволити, але не кожен день і в міру. Дуже важливо не забувати і про фізичні навантаження. Не лінуйтеся, робіть зарядку та нескладні фізичні вправи. Якщо ви, так само, як і я, перебуваєте в заміському будинку – виходьте на прогулянки по території, робіть вправи на повітрі. Дотримуючись цих нескладних порад, ви відчуєте, як ваш настрій помітно покращиться, а фізична форма буде змінюватися в кращу сторону", - порадила Савічева.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, спорт на карантині – з допомогою цих домашніх тренувань ви повернете колишню стрункість.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Седокова в прозорому комбінезончику навчила правильно витрачати гроші.

Також портал Знай.uа писав, що тренер Слави Камінської показав ефективний спосіб зарядитися енергією за три хвилини.