Пандемія коронавіруса і карантин внесли зміни у звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і проводять вимушену відпустку весело і по-різному.

Так, на сторінці "Кварталу 95" в Instagram нещодавно показали карантинні будні одне з акторів – Степана Казаніна. Як виявилося, сімейство гумориста на вимушеному відпочинку зайнялося кулінарією. На нових фото, які з'явилися у мережі, Казанины відображені на кухні за поїданням солодких пироженных. "Степан Казанін: «Мені здається, на карантині ми з сім'єю тільки й робили, що готували та їли. Готували за рецептами з інтернету, і голубці, і сациві, і харчо, і окрошку... У нас правило – готуємо всією сім'єю, і всі активно беруть участь». Друзі, а ви зважилися на кулінарні експерименти за час карантину?", - йдеться в подпсии до милим сімейним фото, які нікого не залишать байдужим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.