Світська левиця і дружина репера Каньє Уеста Кім Кардашьян чимало часу і засобів приділяє своєму зовнішньому вигляду. Зовнішність - це її хліб, і тому Кім прагне бути ідеальною від маківки до кінчиків пальців ніг. Чималим чином на популярність Кім вплинули і її розкішні форми. Володіючи без перебільшення видатною фігурою, Кім виглядає дуже стрункою і підтягнутою. Нещодавно в своїх сторіз в Instagram зірка поділилася своїм тренуванням для підтримки спортивної форми.

Дивлячись на те, що виконує Кім Кардашьян, спітнієш вже

Скрін сториз Кім Кардашьян

Чотири кола силових тренувань, 100 "джампінг джеків", 50 застрибувань на бокс, 50 присідань в тренажері "Сміта", і це ще далеко не межа. І потім - 25 хвилин на біговій доріжці з "висхідним" нахилом. Не дивно, що після такого тренування тіла Кардашьян заздрять у всьому світі.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.