37-річна зірка реаліті-шоу "Дом-2" і Instagram-блогер Альона Водонаєва вважає, що співачки Ані Лорак і Поліна Гагаріна були головними у своїх шлюбах, тому їх сім'ї розпалися. Таку думку Водонаєва озвучила під час прямого ефіру в Instagram з виданням 7 днів.

Водонаєва, фото Instagram
Водонаєва, фото Instagram

Зірка зізналась, що розлучилася з другим чоловіком Олексієм, тому що той практично жив за її рахунок. Водонаєва переконана, що по аналогічній причині розпалися шлюби й інших знаменитостей – Ані Лорак і Поліни Гагаріної.

Ані Лорак і Мурат, Clutch
Ані Лорак і Мурат, Clutch

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube
Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube

"Подивіться на ситуацію з Ані Лорак і Поліною Гагаріною. Я більше, ніж впевнена, що у них приблизно така ж ситуація. Сильна жінка, яка хоче жити краще, прагне в якесь світле майбутнє, багато працює, тягне все на собі і відчуває тягар відповідальності за забезпечення не тільки дитини, але і батьків, а поруч інфантильні чоловіки. Ну взагалі класно! Ні, це потрібно відразу ж припиняти", – вважає Водонаєва.

Фани впевнені, що Ані Лорак подала на розлучення через численні зради Мурата Налчаджіоглу. Однак сама артистка причин розлучення не називає, у неї тепер зовсім інше життя, нові стосунки, які вона не приховує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.