Олександр Ревва - російський шоумен, комедійний актор, резидент шоу "Comedy Club", співак, більш відомий під псевдонімом Артур Пірожков. Знаменитість активно веде акаунт у Instagram, де показує не лише робочі моменти, але і свою сім'ю. Нещодавно артист виставив трепетне чорно-біле фото з дружиною Анжелікою, раптово натякнувши на цікавий стан коханої анекдотом про вагітність. Варто зазначити, що пара перебуває у щасливому шлюбі вже 13 років і виховує красунь-доньок - Алісу і Амелію.

- Дорогий, ти станеш татом! - Ти що, вагітна?! - Ні, бл*ть, з Ватикану дзвонили.. заінтригував шанувальників Ревва

Фолловери не пройшли повз: "😂😂😂😂 Це інтрига", "Дорогий ти станеш Артуром! - Королем Артуром? - Ні, бл*ть Пірожковим", "От тепер сиди й думай. Чи правда чекає поповнення або жарт 🤣. Ну подивимося через 9 місяців 😘", "Це натяк?😂🌹", "#Досиделсядома🤣👍", "Буде поповнення? 🤔)", "Хтось скоро стане татом", "Вітаю😍😊👍", "Шо? Знову?))", "Можна привітати".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.