Практично кожна висока дівчинка страждає через свій зріст. Бути вище однолітків — значить, стати об'єктом насмішок і знущань. Але в цьому є і інший бік — ця дівчинка може стати знаменитою моделлю і дати фору всім кривдникам.

Українська суперзірка і ведуча "Топ-моделі по-українськи" Алла Костромічова розповіла Знай.uа, з якими комплексами вона зіткнулася в підлітковому віці і чого їй довелося позбутися, щоб "відчути себе богинею".

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

"Будучи підлітком, я комплексувала через зовнішність, бо була дуже високою і худою, відрізнялася від однолітків. Тоді це була справжня драма, — зізналася Алла. — Подорослішавши, я пропрацювала ці комплекси і позбулася від них. Пам'ятайте, що все у вас в голові. Нікого не слухайте, любіть себе, приймайте себе. Неважливо, який у вас зріст: 150 см або 175 см. Це не має ніякого значення".

Тепер же модель зі світовим ім'ям вчить юних дівчат, як боротися з подібними комплексами і як ставитися до свого тіла.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

"Я вже давно не комплексую з приводу зросту, ношу підбори, відчуваю себе богинею і вам того ж бажаю, — зазначила ведуча Нового каналу. — У мене зріст 179 см, на 12-сантиметрових підборах — перевалює за 190 см. Але це не заважає мені відчувати себе шикарно".

Проєктом "Топ-модель по-українськи" Новий канал довів, що моделлю можуть стати як високі дівчата, так і дівчата із середнім зростом.

Наприклад, Віка Рогальчук була найнижчою учасницею другого сезону модельного реаліті, але це не завадило їй дійти до фіналу, і після закінчення зйомок успішно будувати кар'єру.

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова розповіла Знай.uа, чи легко потрапити у світ fashion і стати успішною моделлю.

Також з нагоди Дня матері супермодель Костромічова розповіла, чому вирішила назвати сина незвичайним ім'ям.

Крім того, повідомлялося, що через карантин в Украні зйомки нового сезону "Супер топ-модель по-українськи" переносяться на невизначений термін.