Днями відомий український телеведучий Володимир Остапчук публічно представив свою нову кохану Христину Горняк. Як відомо, шоумен не так давно розлучився з дружиною Оленою, сім'я виховувала двох дітей. А тепер в ефірі програми "Світське життя" показав нову пасію, пара повідомила, що як раз з'їхалася і почала жити разом. Христина – не публічна дівчина, але після офіційного представлення від Остапчука, її соцмережі зацікавилися багато користувачів.

Так, нещодавно у своєму Instagram красуня опублікувала розкішне фото, на якому позує у цікавій локації і красивому образі. Як видно, Христина позує, сидячи на стільчику десь на знімальному майданчику. На ній довге біле плаття, яке оголило довгі стрункі ніжки в бежевих човниках. Її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Гірник міркує про любов: "Коли-то попиваючи коктейль, одна подруга мені сказала: "якщо вимкнути серце, так буде Комаровський у прямому ефірі обговорив з експертом дитячу безпеку – "Впевнені, що нас це не торкнеться"легше"… Пам'ятаю, у відповідь їй промовила ствердно: "а я не хочу відключати, я хочу жити і відчувати, для мене відчувати=жива"!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото красуні.

Коментарі під постом Горняк
Коментарі під постом Горняк

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлу