7 червня в Києві відомий український гурт Green Grey зіграє перший вертикальний концерт у світі. Провести такий нестандартний захід вирішили на честь 28-річчя колективу.

Вертикальний концерт – це формат, де сцена буде розташована на даху сусіднього корпусу готелю, а глядачі зможуть дивитися його з балконів номерів, дотримуючи всі правила карантину. При створенні сцени будуть використані новітні технології – підлоговий 3D-мапінг, який зображає вогонь і воду.

"Я думаю, що на сьогоднішній день це прекрасний вихід з ситуації з неможливістю проводити концерти. Як тільки ця ідея прийшла нам у голову, ми відразу ж взялися за її реалізацію. Перед нами відкрилися нові можливості, особливо з використанням 3D мапінгу, стріт-мапінгу та інших нових девайсів, які використовуємо і покажемо на нашому концерті. Також ми прийняли рішення масштабувати нашу ідею, і вже цього літа плануємо вирушити у тур Україною з таким безпечним і унікальним шоу!" – розповів лідер гурту Green Grey Дизель.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в кінці 2019 року Diezel в честь свого ювілею влаштував наймасштабніший концерт у Києві і зібрав повний зал.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Віталія Кличка озвучили плани на День Києва – нетрадиційно, але весело.

Також портал Знай.uа писав, що Дизель з Green Grey поділився інтимними моментами з життя і розповів про ставлення до наркотиків.