Японська рестлерка і учасниця реаліті-шоу на телеканалі Netflix ″Будинок з терасою″ Хана Кімура померла в 22 роки.

У суботу, 23 травня Хану Кімуру знайшли мертвою в її будинку. Про смерть дівчини повідомила організація Stardom Wrestling, яку вона представляла.

Незадовго до смерті Хану Кімуру стала об'єктом інтернет-цькування з боку хейтерів. Вона щодня вона отримувала сотні повіжомлень з грубими висловлюваннями на її адресу.

Хана Кімура, фото Twitter
Хана Кімура, фото Twitter

Хану опублікувала в мережі серію постів у соціальних мережах, в яких скаржилася на цькування і прощалася з підписниками. Тепер, уже після смерті дівчини, японська влада пообіцяли переглянути закон про кібербулінг.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поліція розцінила смерть дівчини як самогубство. Офіційно про спосіб суїциду не повідомлялося, але видання Kyodo з посиланням на джерела повідомило, що Кімура отруїлася газом.

Незадовго до смерті дівчина викладала фотографії, на яких видно, що вона завдає собі каліцтва. Вона писала, що "більше не хоче бути людиною" і "просто хотіла, щоб її любили".

″Щодня близько 100 чесних думок. Не можу заперечувати, що мені боляче. ″Помри″, ″ти огидна″, ″зникни″ - весь час я думала про це. Мамо, дякую, що народила мене. Я хотіла, щоб мене любили в цьому житті.
Дякую всім близьким, хто підтримував мене. Я вас люблю. Вибачте за слабкість″.

Останньою публікацією Кімури в Instagram стала її фотографія з кішкою і підписом "прощайте".

Хана Кімура, фото Twitter
Хана Кімура, фото Twitter

Після звістки про смерть Кімури журналісти, інші рестлери і шанувальники закликали всіх пам'ятати, що кібербулінгу може привести до серйозних наслідків.

"Сподіваюся, це нагадає всім, що повідомлення в соціальних мережах можуть пошкодити психіці будь-якої людини, ким би він не був", - написав журналіст Адам Пачитті.

Хана Кімура - дочка відомої рестлерші Кеко Кімури. У 2019 дівчина виграла премію Fighting Spirit рестлерской організації Stardom.

Крім того, вона брала участь в японському реаліті-шоу Terrace House на телеканалі Netflix. У цій передачі глядач спостерігає, як шість незнайомців - три чоловіки і три жінки - намагаються ужитися в одному будинку.

Після смерті дівчини ″Будинок з терасою″ скасував зйомки нових епізодів. Інші учасники шоу, а також члени рестлерского спільноти висловили співчуття близьким Кімури і висловилися на тему цькування в соцмережах.

Міністр зв'язку Японії Санае Такач сказав, що уряд збирається переглянути закон, за яким влада карають за кіберзлочини. На його думку, щоб боротися з Кібербулінгу, необхідно спростити механізм, який виявляє відправників повідомлень з наклепом або погрозами. Закон планують переглянути до кінця 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, маленькі кияни повстали проти булінгу в школі

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львывщині 11-річний хлопчик наклав на себе руки

Також Знай.ua писав, заробітчанин наклав на себе руки на обсервації