Радісні новини для фанатів Наталії Могилевської. Відома співачка випустила новий альбом, який отримав назву “Любов – то велика сила”. Ідею для цього альбому дали події 2020 року, пов'язані з пандемією коронавіруса. Могилевська пропонує фанатам прослухати старі пісні в новому виконанні.
Шанувальники творчості співачки знову зможуть насолодитися такими хітами, як "Місяць по небу ходити", "В Києві осінь", "Покохала" і "Відправила меседж”. Однак тепер вони прозвучать в новому форматі – запис проводилася в стилі джаз і lounge edition за участю оркестру. Новий альбом буде доступний в iTunes вже в червні, а перший хіт – “Відірватись від землі” вже доступний на Youtube.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Могилевська розповіла, що її романтичні фантазії пов'язані зі стилем джаз. Тому новий альбом пронизаний красою і ніжністю, і підійде для літніх романтичних побачень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".