Колишній Холостяк Микита Добринін і його кохана Даша Квіткова розписалися під час карантину. Вони змогли зберегти відносини після проекту і навіть створити сім'ю.

Своє перше інтерв'ю після розпису Микита і Даша дали програмі "Вікна-новини" на СТБ і ексклюзивно розповіли, як будуть святкувати весілля.

"Це було дуже-дуже емоційно. Коли ми розписалися, просто видихнули", –поділилася Даша.

На розписі було мінімум друзів. Вони відклали весільні гуляння з-за карантину. Даша і Микита розповіли, що планують влаштувати пишне торжество.

Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ
Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Дві сукні у мене вже готові. Також у нас є всі підрядники", – повідомила Даша.

"Нам не хочеться перетворювати весілля в повністю шоу-бізнесову вечірку. Для нас важливо, щоб зберігався теплий родинний затишок", – поділився Микита.

Даша жартує, що вперше вийшла до Микити в чорній сукні, а тепер опинилася у білому. В якості подарунка на Першій вечірці дівчина піднесла Микиті карту з бажаннями.

Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ
Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ

"Я пам'ятаю, як складала цю карту. Продумувала ідеї виходячи з того, що мені подобається. Наприклад, люблю пити каву, грати в "Еліас", – наголосила Даша.

"Це дійсно полегшувало мені ідеї для побачень, тому що я знав, що можна зробити завдяки карті", – зізнався екс-Холостяк.

Даша не була впевнена, які у них будуть відносини з Микитою, адже на проекті він ходив на побачення і з іншими дівчатами.

"Ближче до фіналу я вже відчував, з ким мені легше, з ким мені подобається, з ким би я хотів далі будувати відносини", – згадав свої відчуття в проекті чоловік.

Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ
Добринін і Квіткова, фото: прес-служба СТБ

"Микита мені сказав, що ми дуже схожі і такого бути не може. Значить все гра", – поділилася Даша.

Молодята розповіли, що незважаючи на казкову історію вони є звичайною парою, які навчаються поважати і розуміти один одного.

"Ми щиро говоримо про те, що ми сваримося. У нас є свої розборки, ми теж намагаємося виховувати один одного", – зізнався екс-Холостяк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк 10" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дані.

Як повідомляв Знай. ua, ймовірна обраниця Холостяка вивалила брудну білизну Макса і не тільки його.

Також Знай. ua писав, що фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх улюблених пілота, і це не Даша з Даною.