Репер Серьога вирішив прокоментувати гучний скандал з колишньою дружиною і викраденням синів. Про це Серьога написав у своєму Facebook.

Раніше колишня дружина репера заявила, що музикант забрав дітей і перешкоджає їх спілкування з матір'ю. Сергій довгий час зберігав мовчання і зважився пояснити свою позицію з цього питання.

В даний час триває судовий розгляд справи про визначення місця проживання дітей з одним із батьків, але не про позбавлення батьківських прав, стверджує музикант.

"До суду мої діти перебувають зі мною за наявності у мене всіх дозвільних документів з боку матері - цей факт легко перевірити і підтвердити", - йдеться у публікації.

Репер Серьога, фото: Facebook
Репер Серьога, фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Серьога вирішив підкреслити, що в публічному просторі, ніколи погано не висловлювався про свою колишню дружину і не хотів вирішувати дану ситуацію "у форматі розважального реаліті-шоу".

"Вона - прекрасна людина з особливим почуттям материнської відповідальності. Я принципово виховую своїх синів в абсолютній повазі до матері і у всьому медійному полі, вони не зможуть коли-небудь прочитати жодної іншої моєї позиції по відношенню до неї, крім як поважної", - написав артист.

Музикант вирішив відповісти на звинувачення колишньої дружини про підробку документів і залежності.

"Її актуальне прагнення піклуватися про дітей і будь-якими засобами переконати громадськість у тому, що їх батько - я, тобто - негідний і аморальна людина, ще до суду, обумовлена суворою необхідністю її життєвих обставин і надмірною вразливістю. І тут я, як ніхто інший, беруся зрозуміти її... Вона, до речі, досить переконлива в своїй версії того, що відбувається, на мою власну думку, але, якщо вона права, то їй варто довести мою вину у правовому полі та надати мені нести відповідне покарання", - зазначив Серьога.

Артист зазначив, що чекає рішення у правовому полі.

"Коли не вдається прийти до спільного знаменника, справа вирішуватися в суді, для цього і існує суд", - резюмував він.

Досудебное обращение к либеральной прессе и добрым самаритянам: Для начала я могу и хочу сказать только хорошее о...

Geplaatst door Sergey Parhomenko op Woensdag 27 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Серьога вкрав дітей у колишньої дружини, Слава Камінська не стала мовчати, показавши справжнє "обличчя" розлучення.

Як повідомляв Знай. ua, Коля Серга з "Орла і Решки" напився і потрапив у пригоди з геями

Також Знай. ua писав, що экс-дружина репера Серьоги з поліцією домоглася зустрічі з синами.