Українська актриса і телеведуча Руслана Писанка розповіла про те, як планує позбутися зайвих кілограмів, якими "збагатилася" під час карантину.

Про свої пални на життя після карантину Руслана Писанка розповіла в інтерв'ю каналу "Україна".

Кілька років тому Руслані Писанці вдалося значно схуднути. У 2018 вона взяла участь у проекті "Зважені та щасливі" і за 8 місяців схудла на 42 кілограми.

Сьогодні ж актриса зізнається, що зайва вагу знову дала про себе знати.

"Після того, як я схудла кілька років тому, я піднабрала. Я проявила слабкість. Не сіла і стала їсти тортики, ні, просто перестала займатися спортом, тому що його не люблю. Уже потрібно повертатися в форму. Карантин майже закінчився, можна сідати на велосипед, і навертати кола, оскільки спортзалу я не люблю. Набрала 10 кілограм, але я буду працювати над собою. Те істотне схуднення навчило мене, що я можу витримати всі складності, так як це було найважчим випробуванням у моєму житті", - каже Руслана Писанка.

Актриса не обмежує себе в їжі, але у неї є особливості раціону.

"Я не дотримуюся дієт, п'ю в день не менше двох літрів води. Знаю, що якщо вранці їм салат, щось не поправляюсь, якщо кашу - набираю зайву вагу, а якщо сир - то залишаюся голодна цілий день. На карантині ми з чоловіком посіяли кріп, рукколу, капусту, листя салату", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ми розповідали про участь Руслани Писанки у проекті "Зважені та щасливі"

Як повідомляв портал Знай.ua, на Руслану Писанку напала група ромів

Також Знай.ua писав, Писанка розповіла про улюблені вправи