Американський актор Джонні Депп показав картину, яку він "писав" 14 років.

Схоже, що карантин позитивно позначився на Джекові Горобці всіх часів і народів, оскільки дав йому можливість приділити час давно занедбаному хобі - живопису.

На своїй сторінці в Instagram, яку Джонні Депп завів зовсім недавно, актор опублікував фото, на якому представив свою картину.

На великому полотні Депп зобразив пляшку вина на тлі неба з хмарами і паркану з каменю.

За словами актора, він 14 років не торкався до розпочатої роботи, а лише, "в кращому випадку, час від часу на неї дивився". Депп зізнався, що ця картина завжди "трималася в голові", як "незавершена справа".

"Протягом дуже довгого часу ці ранні інтереси і захоплення, на жаль, були відсунуті на задній план, а замість них мозок перетворився на горище з барахлом, куди більше нічого не влазило ... до певного часу", - написва Депп.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Актор пояснив, що на карантині натрапив на незакінчений натбрморт і це знову надихнуло його взятися за пензель.

"Я знайшов цю картину, яку почав в 2006 і протягом 14 років я так і не взявся за малювання, в найкращому випадку я просто кидав в сторону фарб погляд. Однак це завжди підспудно мене турбувало - це незакінчене полотно", - зізнався Джонні.

"Навіть якщо нам судилося жити моментом, фрагменти не вихлюпнутої пристрасті, яку ви колись хотіли віддати, одного разу знову хлинуть звідки не візьмись. Буду тримати вас у курсі. З любов'ю, Д. Д.", - закінчив він свій філософських допис.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив у расистський скандал

Як повідомляв портал Знай.ua, у нових "Піратах Карибського моря" капітана Джека Горобця зіграє красуня з "Месників"

Також Знай.ua писав, Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд