Розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта увійде в історію як одне з найбільш тривалих і скандальних в Голлівуді. Актори то ворогують, то миряться. Зараз Джолі іПітт налагоджують нормальне спілкування заради дітей, які потребують обох батьків. Особливо за татом сумує 14-річна Шайло.

27 травня юна Шайло відзначила день народження. Дівчинка мріяла, щоб свято пройшло в колі сім'ї, тому Анджеліні довелося на якийсь час забути про образи на колишнього чоловіка. За словами інсайдерів, зараз рідна донька пари багато спілкується з татом і навіть мріє жити з ним.

Бред Пітт намагається зайвий раз не викликати гнів колишньої дружини, адже в пріоритеті у нього інтереси дітей.

"Шайло дуже близька з обома батьками. Всі брати і сестри з нетерпінням чекали день її народження, готували торт. Бред пишається тим, якою людиною стала Шайло. Йому подобається, що вона завжди вірна собі і добра до братів і сестер", - розповіло джерело з оточення пари.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, раніше Джолі вимагала одноосібної опіки над дітьми, оскільки вважала, що екс-чоловік, який має проблеми з алкоголем, просто не здатний піклуватися про спадкоємців. Пітту довелося пройти курс лікування від алкогольної залежності і довго доводити колишній, що йому можна довіряти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черговий конфлікт між екс-подружжям стався через дітей: Джолі обурило, що Пітт намагається подружити дітей зі своєю пасією.

Як повідомляв портал Знай.ua, рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном".

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують залишатися бізнес-партнерами.