Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з гурту "Іванушки International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист вирішив згадати про архівні кадри, зроблені на плівку, показавши дуже миле фото першого складу бойзбенду. Красунчик позував з Ігорем Соріним, Кирилом Андрєєвим, і маленьким кошеням, подарованим фанаткою, згадуючи трепетні моменти. Андрій зазначив, що фанатки в різних містах дарували їм безліч живності, таких як котики і собачки, тому потім малюків доводилося передаровувати вже в іншому місті. Одна прихильниця і зовсім подарувала коня.

Варто відзначити, що Ігор Сорін помер на 29-му році життя. Існує дві версії - передозування наркотиків і самогубство через депресію.

Одне з найбільш няшних фото в першому складі Ів. Int. І перший подарований фанаточкою котик. Дарували багато кошенят і цуценят на концертах, а подіти-то їх було нікуди. Так і жили - на одному концерті дарували нам , на наступному ми передаровували дівчатам із залу). Одного разу на прямій лінії МК дівчинка подарувала коня! Її тато був господарем стайні десь під Воронежем. На жаль, подарунок не забрав, але в пам'яті залишилося! згадав минуле Григор'єв-Апполонов

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська вперше розповіла, чому розлучилася з чоловіком.

Також Знай.uа" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку