Колишній учасник групи "Чай вдвоем", співак Стас Костюшкін в інтерв'ю в YouTube-програми "Альона, блін" поділився спогадами про згвалтування, яке сталося з ним і його друзями в дитинстві. За словами артиста, тоді йому було 8 років, однак він і донині пам'ятає деталі страшної історії.

"Ми вп'ятьох поїхали на поле. Нам по вісім років. Ми граємо, а потім я бачу, що хтось іде. Здоровий хлопець. Я відразу побіг в палісадник. Він, побачивши мене, каже: "Пацан, ти повернешся?". Я стою, мені шалено страшно. Я розумію, що нічого доброго не може бути", - поділився Костюшкін.

Він розповів, що хотів утекти, але чоловік пригрозив: "Ти тоді батькам ось цих чотирьох передай, де я їх закопав". Тоді Костюшкін зрозумів, що злочинець не жартує, і злякався ще більше. "У мене трусяться ноги, але я повернувся назад. А він каже: "Всі лягайте". Він нас поклав усіх на землю, скомандував відкрити рота. Ми відкрили... Я тоді ще намагався запитувати, навіщо він це робить", - відверто зізнався співак.

За словами Стас Костюшкін, він пам'ятає про пережите навіть через 40 років. Він заявив, що тоді разом з товаришами вони домовилися ніколи нікому не розповідати про те, що сталося з ними.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.иа" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.