55-річна співачка Таїсія Повалій завжди дивує фанатів своєю ефектною зовнішністю. Днями артистка розмістила в своєму мікроблозі фотографію поруч з черешнею, яка спантеличила шанувальників.

Знімок з'явився в Instagram.

"Селфи біля Черешні! Скоро будемо смакувати!" - написала співачка, яка вибрала для імпровізованої фотосесії барвистий весняний антураж.

На селфи вона позує в яскравій хустці на голові та в чорному пальто. Таким фото вона вирішила похвалитися майбутнім урожаєм черешні, яка росте у неї в саду.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак не всі шанувальники звернули увагу на яскравий образ співачки. Деякі навіть не впізнали її зробили з натяки, що вона зверталася до пластичних хірургів.

"Постаріла", "Це не вона?", "Це хто?", "Дракон в пальто", " Так не дізнатися її!", "Що ви зробили зі своїм обличчям?", "Не дізнатися 😉 вже всі однакові", - пишуть здивовані шанувальники.

Проте віддані фанати залишили на сторінці співачки захоплені коментарі і зазначили, яка вона гарна.

Раніше повідомлялося, що український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан попросив вибачення у Таїсії Повалий. В ефірі з співачкою Олею Поляковою він зізнався, що свого часу безкоштовно віддав Повалій замовлені нею сукні після того, як артистка попросила їх перешити. Відповідний пост Андре Тан розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Я приношу вибачення. Пам'ятайте ефір з Олею Поляковою? Питання, на які я відповідав, були трохи каверзні. І ось після відповіді на одне з таких питань я потрапив. А зрозумів це вже після ефіру, коли мені передали привіт від Таї Повалій.", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій на карантині підлизалась до українців народною піснею.

Як повідомляв Знай. ua, "натурального блондина" Баскова засікли в обіймах Лоліти і Повалій.

Також Знай. ua писав, що Андре Тан "дошутился" з Полякової і нарвався на проблеми.