Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня оголосила про ще одну радісну новину - 29 травня вона випустить новий сингл "Твоей любимой". На честь цієї події Ані виставила коротенький ролик, на якому лежить на дивані і грайливо підморгує, примірявши яскраво-червоний плащик і штани-оверсайз оливкового кольору.

Бути коханою – це бажання кожної дівчини. Таке просте бажання, але так непросто знайти ту саму любов. Нехай ця пісня притягне у ваше життя щиру, взаємну любов! Новий сингл #ТвоейЛюбимой ❤️ доступний на всіх цифрових майданчиках! Слухайте, завантажуйте і діліться тим, що відчуваєте! поділилася радістю Лорак

Фолловери не пройшли повз: "Гарна пісня❤️ Коли чекати нового кліпу? Кароліна, взаємно, нехай Ваше життя увійде чоловік, який своєю турботою і любов'ю накриє Вас!!!! Гідний і порядний))) Всього Вам найкращого", "Легко і зі змістом!👍 Спасибі, Ані!👑👑👑❤️❤️❤️", "👍👍👍👍супер пісня", "Пісня заряджена на позитив😍 З прем'єрою💐💐💐", "Яка класна і гарна пісня !💕💕💕💕💕💕💕".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще