Переможниця другого сезону проєкту "Топ-модель по-українськи" Яна Кутишевська розкрила, який сюрприз готує для своїх фоловерів.

Модель розповіла Знай.uа, що вирішила змінити профіль діяльності й почати будувати кар'єру співачки.

Яна Кутишевська, фото: Instagram/yana_kutishevskaya
Яна Кутишевська, фото: Instagram/yana_kutishevskaya

Яна - яскрава і харизматична особистість, яка перемогою в реаліті на Новому каналі вже довела, що здатна на багато що. Нещодавно вона вирішила взяти участь у проєкті "Битва" та вже 29 травня о 20:00 вийде на ринг проти зірки "Жіночого Кварталу" Катерини Нікітіної.

Яна Кутишевська та Катя Нікітіна, фото: Знай.uа
Яна Кутишевська та Катя Нікітіна, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я вчуся на тренера-фізрука. У мене в групі були хлопці, які викладали бокс та кікбоксинг. І десь місяць-півтора я займалася кікбоксингом. Все закінчилося, тому що я пішла на проєкт "Топ-модель по-українськи". Але сподіваюся, що м'язова пам'ять залишилася після тих тренувань. Зараз я вже більш серйозно займалася. Якщо тоді - заради задоволення, то зараз розуміла, яка у мене мета. Я відчуваю свою перемогу", - поділилася Кутишевська.

До початку карантину Яна встигла побувати в Мілані та інших містах Італії. Зараз же всі робочі моменти на паузі.

Яна Кутишевська, фото: Instagram/yana_kutishevskaya
Яна Кутишевська, фото: Instagram/yana_kutishevskaya

"Далі - подивимося. Я вже більше схиляюся до того, щоб перейти в іншу сферу, - зізналася модель. - Я починаю записувати свою першу пісню. Сподіваюся, що "зайде". Я буду робити музику не таку, як зараз популярна: "Бабки, тьолки, наркотики і все таке". Ні, у мене лірична, красива музика. Частково схожа на Земфіру. Це так, щоб мене асоціювали, поки я тільки починаю".

У своєму Instagram Яна вже ділилася відео зі своїми піснями.

Також Кутишевська зізналася, що після закінчення карантину хотіла б полетіти в Японію. По роботі чи на відпочинок - вже як вийде.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що учасники проєкту "Битва" влаштували фейс-ту-фейс. Читайте, як пройшло зважування "боксерів".

Також читайте, чого довелося позбутися ведучій "Топ-моделі по-українськи" Аллі Костромічовій, щоб стати "богинею".

Крім того, повідомлялося, що через карантин в Украні зйомки нового сезону "Супер топ-модель по-українськи" переносяться на невизначений термін.