12-річна донька співачки Алсу і бізнесмена Яна Абрамова Мікелла продемонструвала радикальну зміну іміджу. Відома своєю "перемогою" у російському шоу "Голос. Діти" дівчинка поділилася з підписниками знімками, на яких постала з різними відтінками волосся.

Відповідні фото були розміщені на офіційній сторінці Мікелли в соціальній мережі Instagram.

Донька Алсу Мікеллі Абрамова
Донька Алсу Мікеллі Абрамова
Мікелла Абрамова

Замість звичного каштанового кольору пасма на голові Мікелли стали темними, рудими і навіть білявими. Авжеж, це не справжня зміна зачіски - вона лише обробила фото у спеціальному редакторі і попросила фоловерів вибрати потрібний варіант.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Гіпотетично .. 1,2,3 або 4?" - підписала знімки донька зірки.

Багато хто відзначив, що брюнеткою Мікелла дуже схожа на свою знамениту маму, і що цей колір їй дуже пасує.

Не виключено, що дівчинка шукає новий імідж після скандалу з шоу "Голос". У фіналі перемогла Мікелла Абрамова, яка набрала 56,5% голосів. Користувачі вимагали перерахунку голосів і телеканал пішов на це. Компанія Group-IB, яку канал найняв для проведення незалежного дослідження підсумків голосування, виявив накрутки голосів глядачів на користь Мікелли Абрамової. Згідно з даними розслідування, голосування за переможницю велося в автоматичному режимі. Таким чином вона отримала близько 30 тисяч дзвінків і восьми тисяч СМС-повідомлень.

На повторне проведення фіналу конкурсу Мікелла не прийшла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пугачова разом з Лободою виступили проти доньки Алсу: "Фу, як огидно".

Як повідомляв портал Знай.ua, Алсу вперше прокоментувала скандальну перемогу доньки на "Голос. Діти": її втягнули.

Також Знай.ua писав, що Учасник "Голос. Діти" жорстко обійшовся з донькою Алсу: "Несправедливий фінал".