Ювілейний сезон "Холостяка" завершився. Український пілот Макс Михайлюк вибрав Дашу Ульянову і зробив їй заповітну пропозицію. Про відносини Даші та Макса після проекту стане відомо вже після виходу пост-шоу.

Тим часом переможниця проекту Даша Ульянова опублікувала нову публікацію на своїй сторінці в Instagram, в якій привіталася з підписниками та нагадала про пост-шоу, яке покажуть вже сьогодні.

На фото красуня позує в салоні краси перед дзеркалом у білій футболці, темних джинсах і бежевій дублянці. До речі, на правій руці Даші не було обручки, яку Макс подарував їй в фіналі.

"І знову здрастуйте)) побачимось сьогодні о 19.00 😁🤗", - написала Даша.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Красуня як завжди, з цією зачіскою просто 🔥 вогонь!!!!! Вже страшно що там на пост шоу буде, хочеться вас бачити разом", "Чекаємо🙌🏻", "Ти будеш все таки там? ❤️", "Привіт))) будемо чекати) гарного дня 😊", "Красива😍😍😍", "Даша, то з обручкою, то без", "Все таки не разом.. так як фото вже без обручки", - зазначили шанувальники пари в коментарях.

    Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, чи є життя після Холостяка – покинута Максом Дана розповіла про свої плани.

    Як повідомляв портал Знай.uа, фіналістки Даша і Дана вразили розкішними образами на фіналі "Холостяка".

    Також портал Знай.uа писав, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу.