Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись у легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравим і вельми незвичайним фото, на якому з'явилася в чарівному образі.

На новому фото Куриленко позує в розкішному темному платті цікавого фасону і текстури, яке красиво підкреслило витончену фігурку і оголила плечі. Її кучеряве волосся красиво укладені, а на її обличчі акуратний макіяж, свій образ акторка доповнила сріблястими прикрасами. У підписі до кадру Ольга написала: "#ThrowbackThursday". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.