Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком, вона виклала в мережу пікантне фото, на якому позує разом зі своєю сестрою моделлю Кендалл Дженнер.

Як видно, красуні влаштували еротичну гру перед камерою, вони лежать на диванчику, мабуть, десь на пляжі. Обидві в сексуальних купальниках: Кайлі в роздільному, а Кендалл – в суцільному. Красуні млосно позують на камеру, зайнявши спокусливі пози, вони відмінно доповнюють один одного. У підписі до світлини Кайлі написала: "bae". А фанати почали обговорювати нову публікацію зоряної красуні. Дівчат засипають компліментами в коментарях до фото, багато захоплюються їх красою і успішністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.