Усі новини, які стосувалися пародії відомого шоумена Максима Галкіна на нараду президента Володимира Путіна з мером Москви Сергієм Собяніним, були видалені з провідних російських ЗМІ.

Про це повідомили в одному з видань, яких "змусили" видалити матеріали.

Варто зауважити, що Путін 27 травня провів робочу нараду з Сергієм Собяніним, на якій було вирішено пом'якшити обмеження в російській столиці, введені через пандемію коронавірусу. Зокрема, росіянам дозволять виходити на вулицю, займатися спортом на свіжому повітрі, але тільки за розкладом, який склала мерія Москви.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Не зумів це обійти стороною і чоловік естрадної зірки Алли Пугачової Галкін, який на своїй сторінці в Instagram опублікував п'ятихвилинний гумористичний відеоролик, в якому, зігравши Путіна і Собяніна, жорстко їх висміяв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі ж усі матеріали щодо цього ролику в російських ЗМІ були видалені через дзвінки, які надходили як з мерії, так і з адміністрації президента. Так, новини були видалені з таких ЗМІ: Rambler Group Lenta ru, Gazeta ru, Рамблер", "Московський комсомолець", агентство Regnum і сайт телеканалу "360 Підмосков'ї".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Галкін за спиною Пугачової перетворився на Путіна - "Суворий режим"

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.