Колишня співробітниця турфірми звинуватила 45-річного заслуженого артиста РФ Івана Рижикова, якого глядачі пам'ятають за фільмом "Країна глухих" і серіалів "Інтерни", в домаганнях і жорстокому побитті.

А сталося це в ефірі програми "Насправді" на Першому каналі.

Так, за словами, дівчини, коли вона приїхала в Москву і влаштувалася в турфірму, серед її клієнтів виявився Рижиков і його дружина Ольга. Тоді зірковій парі не сподобалася поїздку до Туреччини, після чого актор з дружиною влаштував скандал в офісі.

В результаті керівництво покарало дівчину і звільнило з роботи, але остання не розгубилася та знайшла іншу роботу - влаштувалася працювати в рекламне агентство і доля знову звела її з Рижковим.

"Кожна наша зустріч закінчувалася провокаціями з його боку", - продовжила вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина, яка звинуватила актора в домаганнях

Одного разу, як запевняє дівчина, коли вона залишилася з актором наодинці, він почав до неї чіплятися, а коли не зміг домогтися інтимних відносин - жорстоко побив.

"Він обзивав мене, вдарив по обличчю, душив, вирвав у мене жмут волосся і жбурнув об стіну", - розповіла гостя програми, зазначивши, що не стала знімати побої і писати в поліцію раніше, але наразі бажає покарати актора.

Щодо самого Рижикова, то він назвав всі звинувачення брехне. Та заявив, що конфлікт через путівки у них дійсно був, але за це він дівчину давно пробачив. У підсумку всіх учасників програми перевірили на детекторі брехні, який показав, що дівчину говорила неправду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

Також читайте, чого довелося позбутися ведучій "Топ-моделі по-українськи" Аллі Костромічовій, щоб стати "богинею".

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.