Відома бразильська красуня, модель журналу Playboy Сьюзі Кортес, яка завоювала статус власниці найгарніших сідниць у світі за версією конкурсу краси Miss BumBum 2019, буквально підірвала фантазію своїх шанувальників. Буквально днями дівчина знову нагадала про свої булочки новим відео.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

"Привіт, мої улюблені. Тепер я доступна на моїй гарячій сторінці.", - підписала публікацію Сьюзі Кортес.

На короткому відео можна спостерігати вельми гарячі кадри, з еротичними нотами. Дівчина показала свої пишні форми і джакузі наповненому піною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Сьюзі Кортес отримала титул володарки найкрасивіших сідниць у світі за версією конкурсу краси Miss BumBum 2019. Церемонія нагородження відбулася по завершенні конкурсу в понеділок, 30 вересня. Друге місце дісталося Райані Лаурі Суза з Франції, а третє — Джесіці Лопес з Великобританії. Про це повідомляв таблоїд Daily Mail.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сестрички Дженнер в червоних купальниках влаштували еротичну гру перед камерою.

Як повідомляв Знай.uа Кім Кардашьян намазала обличчя чимось дуже дивним і білим.

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко заявила про домагання лікаря Охматдиту і вагітність у 16.