Відомий український колектив "Лісапетний батальйон" навіть після невеликої карантинної паузи продовжує радувати своїх шанувальників новими композиціями.

Бадьорості духу цих жінок можна позаздрити, кожна нота, кожне слово cповнені позитивe. На цей раз колектив порадував фанатів піснею "Кума" і додав до музики рідкісні кадри, на яких можна побачити всіх учасників під час подорожей і гастролей по країні.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "NataliaFalion Лісапетний Батальйон".

#Лісапетний батальйон #Досье№2несекретно #Кума

Geplaatst door Natalia Falion op Donderdag 28 mei 2020

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"#Лісапетний батальйон — розповідь про куму Галю Загуру, учасницю Лісапетного батальйону", - підписали публікацію автори.

Також варто нагадати нашим читачам, що ще у квітні 2020 року колектив записав нову веселу пісню. Жінки знайшли свій народний рецепт від вірусу і розповіли про нього всій країні. Лісапетний батальйон заспівав про те, що завдяки ікрі додаються сили і "розгладжуються зморшки". Також веселі жінки радять їсти ікру для міцного імунітету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найепатажніша учасниця "Від пацанки до панянки" стала співачкою.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак у спокусливій позі видала особисте: "Бажання кожної дівчини".

Знай.uа писав, львівські хлопці з Randevu вдихнули в легендарну "Гуцулку Ксеню" нове життя, де ваші трембіти - душевне відео.