Ведучий телепрограми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров пригадав, як у джунглях з глиняної руїни будували дорогу. А в Києві через сильні дощі дороги затопило, дощові каналізації не справляються. Саме ця ситуація змусила відомого українця пригадати свої мандри по безщдоріжжю в Камбоджі.

Комаров у Камбоджі, фото: facebook
Комаров у Камбоджі, фото: facebook

"Дощ у Києві. Дороги затопило. Дощові каналізації не справляються, всі про це говорять. Згадав одну історію. Справа була восени 2009 року в Камбоджі. Тоді я один, ще до появи програми #мирнаизнанку , їхав в плем'я пнонгов. Близько 100 кілометрів дорога в джунглях була ось такий, як на фото. Я боровся з нею 10-11 годин. За цей час впав рази 3-4🙂 Вперше - несподівано і страшно)) Тоді я їхав на абсолютно порожній «грунтовці» з оранжево-червоної глини, щільно утрамбованої та рівною, зі швидкістю +- 70 км/ч. Почав накрапати дощ, але я полінувався зупинятися і надягати плащ. Дорога почала потихеньку блищати від води. І раптом мотоцикл "повело", як на льоду. Я намагався з ним впоратися, але настав момент, коли «разшатало» так, що контроль був безнадійно втрачений. Це все якісь секунди", - пригадує телевдучий.

Комаров у Камбоджі, фото: facebook
Комаров у Камбоджі, фото: facebook

На щастя, це були джунглі, навколо ні будинків, ні людей. Екстремальний був деньок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Комаров у Камбоджі, фото: facebook
Комаров у Камбоджі, фото: facebook

Але не пройшло ще й року, влітку 2010 року, коли він повернувся в це ж місце, щоб знімати перший сезон #мирнаизнанку і, звичайно ж, хотів показати цю пекельну дорогу. Підготувався: орендував мотоцикл краще, обзавівся захисною екіпіровкою, для оператора і гіда орендував джип 4×4.

"Ми приїхали – а глиняної дороги немає. Камбоджа запросила будівельну компанію і робітників з Китаю, які за кілька місяців, в складних умовах гір і джунглів, вологості, глини замість грунту, побудували ідеальну дорогу. Дивіться 5-е фото. Тоді я вперше повірив, що будувати дороги навіть в найскладніших умовах швидко і якісно можна", - пише він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фонд Комарова зробив подарунок лікарні

Як повідомляв портал Знай.uа фонд Комарова відправив допомогу в черкаську лікарню

Також портал Знай.uа, Комаров терміново звернувся до українців за допомогою