Чоловіка відомої співачки Наташі Корольової, Сергія Глушко, більш відомого як Тарзан, "змусили" підмітати вулиці Лос-Анджелеса через те, що останній зайшов нібитобез одягу в одне з тамтешніх кафе.

Відповідний відеоролик з цим він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

"Я відбуваю покарання… отримав 100 годин громадських робіт за появу в кафе без одягу. Зайшов, як завжди, в кафе, як завжди, голий. В Москві чомусь це все "канає", а тут не можна. Кажуть: нюхати можна, курити можна, а голим ходити не можна. Ось тепер я прибираю вулиці Лос-Анджелеса. Зате буде чистота й порядок", - розповів у ролику танцюрист.

Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official

Щоправда, такий кумедний ролик користувачі мережі прийняли не дуже однозначно: одним він сподобався, інші ж почали нарікати, аби "Тарзан" дійсно влаштувався на роботу двірником, якщо йому не вистачає грошей, як він заявляв раніше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До слова, напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що бодібілдер поскаржився на брак грошей в період самоізоляції через коронавірус. Стверджувалося, що Глушко задався питанням, чому російська влада не допомагає діячам культури, віддаючи перевагу пенсіонерам і лікарям.

Скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова, посунься, - чоловік Корольової Тарзан без сорому показав голе тіло в душі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.