Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку черговим фото, на якому позує в химерному шпагаті, а у підписі до публікації знову накинулася на хейтеров.

Як видно, Настя відображена в залі біля балетного станка, на ній світлий купальник і пуанти, вона стоїть у вертикальному шпагаті і захоплена собою, не дивлячись у камеру. У підписі до кадру Волочкова знову розповіла, яка вона прекрасна і які погані в неї хейтери. І це при тому, вона вже давно закрила коментарі і не отримує невтішних відгуків від фоловерів. "Ці всі "кидателі бруду" повинні пам'ятати про те, що до адресата, захищеного силою добра, професіоналізму і позитиву, кинутий ними бруд не долітає! А в їхніх руках це лайно залишається так надовго! Що ніякі антисептики не допоможуть", - заявила балерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.