Як відомо, колишня дружина Олексія Потапенко (більше відомого під сценічним псевдонімом "Потап") Ірина Горова — гарна ділова жінка, комерційна директорка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment. Незважаючи на розлучення та наступний шлюб популярного репера зі співачкою Настею Каменських, Ірині й Олексію все ж вдалося зберегти теплі стосунки.

Так, зовсім недавно, на сторінці в соціальній мережі Instagram доньки Ірини Горової Наталки з'явився знімок, на якому відображена та разом зі своєю коханою мамою. У Ірини на обличчі немає ні єдиного грама косметики, волосся зібране в недбалий пучок, а сама продюсерка одягнена в зручний домашній одяг.

Ірина Горова з дочкою, скріншот Instagram

Також слід зазначити, що 23-річна Наталка Горова не є рідною донькою Потапа. Дівчина народилася у шлюбі Ірини з першим чоловіком, Юрієм Горовим. Незважаючи на розлучення своїх батьків, Наталка підтримує теплі стосунки з батьком. До того ж, дівчина продовжує спілкуватися і з вітчимом, Олексієм Потапенком.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Потап показав фанатам весільне фото з дружиною, привітавши її з першою річницею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап розповів про ненависть до Насті Каменських і сварках у дуеті.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських показала ніжна весільна фото з Потапом.