Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зірка показала декілька архівних кадрів, на яких з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до публікації привітала Київ з днем народження.

Як видно, Джамала відображена у цікавій локації на одній із вулиць столиці. На прогулянку зірка вийшла в цікавому темному костюмі, під піджаком якого видно короткий білий топ. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі акуратний макіяж, вона багато посміхається на камеру. У підписі до публікації Джамала зворушливо написала: "Ти – мій. Ти справді мій. І кажу це не тому, що я твоя почесна громадянка. Ти по-справжньому моє місто. Ти вивчив мене, дарував стільки зустрічей, любові, розчарувань. Я тут вдома. Перша любов, перші справжні музичні майданчики, перші перемоги, весілля, перше народження моєї дитини. Можу перераховувати нескінченно… Біжу до тебе з радістю! Люблю тебе. Розквітай!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.