Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, показавши, як не нудьгувати під час карантину через коронавірус COVID-19. Так, раніше артистка готувала разом з численними шанувальниками домашні страви і видавала апетитні рецепти, а тепер ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, куди виставляє гарячі танці і забавні перевтілення.

На цей раз Аліна ритмічно рухалася разом з давнім другом, актором Романом Полянським, який знімався в якості коханця практично у всіх нових кліпах Гросу. Фанатів ж відео розсмішило, адже в кінці співачка "зачепила" Романа рукою, від чого той упав. Варто відзначити, що Аліна одружена з 1 липня 2019 року, проте в період самоізоляції перестала показувати чоловіка Олександра Комкова в соцмережах.

Він живий👻👻👻 біжу за льодом🤕🙈😅 А у вас бувало, що щось пішло не так?.... пожартувала Гросу

Фолловери не пройшли повз: "Його звичайно шкода🤣🤣🤣 але вийшло крутооооо🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Клас гарна пара", "Чітко👏👏👏", "😂😂😂🤣🤣 Ви шикарні, в кінці 🤣🤣", "Чоловік не ревнує до кількаразового колеги?😂😂😂😂😂😂😂відео в ТікТок зняли 😂😂😂", "Господи, бідний роман😂😂", "Талановиті і дуже Красиві !!!!!!!! В парі Ви Прекрасні і Неповторні !!!!!!!!🔥🔥🔥", "А де чоловік?", "Ви чудово виглядаєте разом 😍".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.