Естрадна співачка Крістіна Орбакайте, також відома як донька "примадонни" Алли Пугачової, на честь Міжнародного дня захисту дітей записала версію пісню "А знаешь, всё еще будет" разом з дитячим гуртом "Бум".

Відповідний запис був розміщений на сторінці Крістіни Орбакайте в соціальній мережі Instagram, а також на сторінці групи.

"Міжнародний день захисту дітей

Ми з моїми юними друзями @gruppabum заспівали улюблену нами пісню про надію, любов і щастя", - написала Орбакайте в описі до відео.

Крістіна Орбакайте, фото - Instagram
Крістіна Орбакайте, фото - Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На записі можна побачити, як декілька десятків дітлахів співають і грають на різних музичних інструментах і співають хіт Алли Пугачової, який також полюбила виконувати і Орбакайте. Імовірно, такий вибір пісні мав підбадьорити втомлених карантином людей.

"Сьогодні ми з нашої улюбленої Крістіною Орбакайте вітаємо всіх з Міжнародним Днем Захисту Дітей! Ми бажаємо всім дітям щасливого і захищеного дитинства! І доброго, мирного майбутнього! Нам дуже подобається ця пісня, яку ми вивчили і зіграли всі разом, навіть перебуваючи далеко один від одного. І тепер ми мріємо зіграти її на наших концертах, які обов'язково БУДУТЬ !!! ❤️", - пишуть на сторінці гурту "Бум".

У записі брали участь діти різного віку, від маленьких до вже підлітків. Всі вони продемонстрували свою сильну любов до музики та деяку вправність виконавців.

Пісня "А знаешь, все еще будет" на музику Марка Мінкова і вірші Вероніки Тушнови була вперше виконана Пугачовою у 1982 році. Також в інтернеті можна знайти запис дитячого виступу Орбакайте з мамою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Онука Пугачової залишилася без зубів, Орбакайте не змогла приховати правду - "Збирали всією сім'єю".

Як повідомляв портал Знай.ua, Крістіні Орбакайте - 49: Пугачова показала архіви, Галкін і Кіркоров влаштували справжній сюрприз.

Також Знай.ua писав, що Крістіна Орбакайте вразила моложавим обличчям і показала дорослого сина-красеня.