Донька відомого російського актора Михайла Єфремова і його дружини актриси Ксенії Качалиной розповіла про те, що ідентифікує себе як небинарная персона і схильності до трансгендерності. Про це Анна-Марія Єфремова розповіла в програмі "Секрету на мільйон" у неділю, 31 травня.

Дівчині 19 років і вона заявила про те, що відносить себе до небинарным персонам, тобто не вважає себе ні чоловіком, ні жінкою. Єфремова повідомила, що комфортно себе відчуває як в маскулінній ролі, так і в феминной.

Лері Кудрявцевій Анна-Марія розповіла, що зараз у неї стосунки з дівчиною і розповіла, що такі відносини їй подобаються більше, ніж з хлопцями.

Дівчина зізналася, що мріє створити одностатеве сім'ю і усиновити дитину. У тому числі вона хоче виїхати з Росії в Англію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Анна-Марія зізналася, що батько знає про особливості дочки і орієнтації і навіть ставиться до цього "більш-менш нейтрально". Дівчина зазначила, що він з цього приводу не влаштовує в сім'ї скандалів.

В соціальній мережі Анна-Марія пише про себе в чоловічому роді.

"Необхідність змушувати себе щось робити завжди призводила і до цих пір приводить мене в жах - стосується це і навчання, і звичайних хобі. З-за депресії, яка прийшла під руку з ментальними проблемами, мені перестало подобається абсолютно все. Кожна дія приносило тривогу або тугу, з кожною вільною хвилиною приходили думки про те, що мені потрібно терміново зайнятися чимось корисним. А коли я починав займатися чимось корисним, цього завжди було недостатньо", - пише дочка артиста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарний російський актор п'яний в зюзю прийшов на жорстокий розгін протестів.

Як повідомляв Знай. ua, экс-продюсер "Грибів" ошелешив заявою про загиблого Кузьмі.

Також Знай. ua писав, що Михайло Єфремов назвав головний недолік росіян, скандальне відео.