Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист показав, як Ліза практикується в професії телеведучої, позуючи за скляними дверцятами, ніби на екрані телевізора. Дівчинка не просто вела програму новин, а "переключалася", уявляючи, що вона - головна героїня всіх міжнародних каналів. Дівчинка розмовляла французькою, англійською, і навіть заспівала італійською.

Домашнє ТБ Телеканал «Комора. Міжнародний» спецкореспондент Ліза Галкіна 😊🎤📹 #діти пожартував Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Ахахаха чудова яка! Піснею Тото Кутуньо вбила наповал. Ну звідки, звідки вона це знає??😀", "Народжена бути Зіркою 😍🌹👏", "Як мені подобається ваша донечка! Я просто балдію від неї 😍👍🏻", "Пульт зламався 🤣😀👌💐", "Хороші. Максим - витівник. Цікаві ігри придумує (або діти придумують).👏", "Такі класні дай бог їм здоров'я 🤗❤️", "Ліза говорить на всіх мовах , яка молодчинка !!! 5 + 🙌♥️💗🌹🌹👌👌👌".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.