Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами. Новою пасією чоловіка виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва.

1 червня Володимир трепетно привітав своїх 6-річну дочку Емілію і 2-річного сина Евана-Олександра з Всесвітнім днем дитини, виставивши зворушливі архівні кадри з малюками. Варто відзначити, що свято шоумен вирішив проводити не з дітьми, а з новою коханою, умчавши в спонтанну подорож до Одеси на вихідні.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Люблю. Цілую. Завжди буду поруч. І завжди буду оберігати ❤️ Ваш тато поділився емоціями Остапчук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.