Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня знялася в неймовірно ніжному ролику зі своєю донькою Софією від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, показавши, як дівчинка підросла. Таким незвичайним чином співачка привітала всіх шанувальників із Всесвітнім днем дитини 1 червня, позуючи з малятком у схожих платтячках чорного кольору з відкритими плечима.

❤️ Зігрійте теплом своїх коханих! Діліться відео-моментами з дорогими серцю людьми під мою нову пісню з хештегом #твоейлюбимой в Instagram і TikTok! запропонувала Лорак

Фолловери не пройшли повз: "Що може бути прекрасніше любові у всіх її проявах. Як два сонечка. Прямо зігріли таким відео:)", "Це відео так зігріває☺️ З Днем захисту дітей!!!", "З святом Сонечку і всіх діток! Діти - найважливіше в нашому житті. Любимо вас😍😍😍", "Дуже ніжне🌸і красиве відео😍Такі красунечки донечка і матуся👸🌟🌷", "Мілашки😍 Зі святом!❤️", "Які обидві ніжні!!!!🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐🥰🥰🥰".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.