Зірка студії "Квартал 95" і артистка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару зізналася, що часто готує вдома тільки сніданки, але при цьому у неї є своє фірмове блюдо з секретним інгредієнтом.

У коментарі Знай.uа актриса розповіла про свої кулінарні вподобання. Вже багато років Іра є вегетаріанкою і не їсть м'ясо, але вважає себе "всеїдною".

Ірина Сопонару, фото: Instagram зірки
Ірина Сопонару, фото: Instagram зірки

Як виявилося, найчастіше Сопонару готує вдома сирники.

"Я не дуже-то готую, але моє коронне блюдо – це сирники. Смажу їх на кокосовому маслі, це головний "секретний" інгредієнт. Ну і трішечки любові, звичайно ж. Взагалі, за великим рахунком готую тільки сніданки, це мій улюблений прийом їжі, не побоюся цього слова", - з посмішкою зауважила актриса.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Іра - любителька подорожей, і до початку карантину встигла провести незабутню відпустку в Індонезії: помилуватися красою Балі та Сінгапуру.

Ірина Сопонару на відпочинку, фото: Instagram зірки
Ірина Сопонару на відпочинку, фото: Instagram зірки

"Я дуже люблю азіатську кухню. Закохалася в рамен - замовляю вегетаріанський з тофу. Приголомшливо смачно! Ще люблю індійську кухню: каррі та нан (це такі коржі) - любов назавжди. А взагалі, я, в принципі, всеїдна, і люблю пробувати щось нове. Їм все, крім м'яса", - поділилася артистка "Жіночого Кварталу".

Сопонару додала, що у неї немає рецептів, які вона не любить готувати, але є невеликий нюанс: "Просто є ряд страв, які займають багато часу і це, на мій погляд, нераціонально. Наприклад, вареники або суші. Я готувала вареники, і хоч і вийшло дуже смачно, але дуже довго. Мені здається, простіше сходити кудись і поїсти".

Ірина Сопонару на Балі полюбила суші, фото: Instagram зірки
Ірина Сопонару на Балі полюбила суші, фото: Instagram зірки

Крім того, Іра розповіла про свій перший кулінарний експеримент.

"Перше, що приготувала - напевно, це грінки. В дитинстві обожнювала їх. Батон замочувала в яйці і смажила, потім посипала тертим сиром. Виходило дуже смачно", - поділилася артистка.

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару з "Кварталу 95" розповіла Знай.uа, які знайшла собі заняття на самоізоляції з користю для душі і тіла.

За час карантину зірка "відкрила" в собі навички шеф-кухаря: "Пекла двічі пісний пиріг - обидва рази "не фонтан", чесно кажучи, зате є куди вдосконалюватися".

Також Знай.uа писав, що Саша Пікалов і Марта Адамчук з "Кварталу 95" стали сусідами по парті і зважилися на відвертість про шкільні роки.

Читайте, як найсміливіша зірка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна зважилася на жіночий поєдинок. Артистка розповіла, чи легко їй далися заняття з боксу.