Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, в перший день літа зізналася, що на днях отримала перемогу відразу в двох номінаціях в одному з популярних пісенних конкурсів.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

"Я отримала перемогу в двох номінаціях "Золотої Жар-Птиці 2020" - Народний Хіт і Співачка Року. Я така щаслива! Спасибі всім вам, хто слухає і підтримує! Ви мої головні мотиватори і натхненники!", - написала вона, оприлюднивши світлину, на якій вона посміхається.

Настя Каменських, фото - Instagram
Настя Каменських, фото - Instagram

Також артистка закликала шанувальників цінувати кожний момент свого життя, адже воно прекрасне, навіть якщо наразі й карантин, спричинений коронавірусом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вірю, що попереду у нас новий світлий етап і ми повернемося до тих звичних речей (і не речей), які цієї весни стали цінувати ще більше. Я завжди намагаюся жити так, щоб цінувати кожен момент, кожну подію в моєму життя. Давайте кожен день будемо самі створювати події, які будуть зігрівати нас, надихати і наповнювати наше життя", - наголосила Каменських.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.