Як відомо, легендарний актор Джекі Чан за свої 64 роки всього кілька разів потрапляв на перші шпальти відомих журналів через скандали. А відтак, чимало хто вважає, що знаменитий на весь світ Джекі є просто найпоряднішим чоловіком, щоправда, це зовсім не так.

Вже не так давно, знаменитість поділився у своїх мемуарах реальними подробицями зі свого життя, від яких може стати волосся дибки.

Джекі Чан, фото: Getty Images

Ось підбірка найжахливіших фактів про Джекі Чана:

  • актор жорстко знущався над своєю вагітною дружиною, залишаючи її без грошей і їжі на кілька днів;
  • один раз, в розпал сварки, він кинув в свою дружину маленького сина, який пролетів через всю кімнату і ледве залишився живим;
  • актор часто їздив п'яним, розбивав машини і втягував друзів в колотнечі;
  • раніше актор дуже часто зловживав алкоголем та користувався послугами секс-працівниць, зраджуючи дружині;
  • попри світову популярність і наявність величезних статків, ви не знайдете ні в одному з документів його підпис, і це не тому що він хитрий шахрай, а тому, що Джекі просто не вміє писати.

Нагадаємо, світу показали скандальний фільм про збочення Майкла Джексона.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше Знай писав, що Кейт Бланшетт розповіла, як хотіла стати волохатим гномом в "Хоббіті".

Портал "Знай.uа" писав, що оскароносний актор Рамі Малек має намір виконати роль у наступному фільмі про легендарного шпигуна.